WIE ZIJN WIJ

Mijn naam is Krist Malisse.  Sedert 1989 ben ik gepassioneerd bezig met het trainen van jachthonden.  Wij bieden u oplossingen aan op maat op het gebied van (jacht)hondentraining.  Jachthonden vormen onze specialisatie maar ook niet-jachthonden en niet-jagers zijn welkom.  Veel onderdelen van een goede opleiding zijn immers van toepassing op alle honden (bv. gehoorzaamheid).

ONZE MISSIE

Wij willen u een hoogstaande oplossing bieden voor het opleiden van uw hond.  Er wordt hierbij gestreefd naar een totaaloplossing waarbij het RESULTAAT en tevredenheid als hoogste prioriteit geldt.
Voor het aanbieden van deze oplossingen baseren we ons op de filosofie, normen en resultaatgerichtheid van de Duitse School, waarvan de kwaliteit uniek is en zich reeds meer dan 100 jaar bewijst !
Om deze kwaliteit te garanderen streven wij naar absolute professionaliteit en langetermijnrelatie met de hondeneigenaars met de nodige nazorg indien nodig.
Iedereen verdient onze volle aandacht !

WAARVOOR KAN U BIJ ONS TERECHT ?

Wij willen uw referentie zijn op het gebied van (jacht)hondentraining.
U kan bij ons terecht met al uw vragen betreffende het trainen van honden, het laten trainen van een hond, de aankoop van een opgeleide hond, de keuze van een ras, bemiddeling, advies, enz...

Wij hebben niet de pretentie dat we alles weten en/of kunnen, maar dankzij 20 jaar ervaring met het trainen van honden en het behalen van door ervaren keurders gehomologeerde resultaten, dankzij nauwe medewerking met ervaren, zichzelf respecterende trainers én betrouwbare fokkers en contacten op internationaal niveau, kunnen wij u zeker een goede oplossing aanbieden op uw maat.

 

PRAKTISCH:

WAT?

Geďnteresseerd?   Neem dan contact op
 met hondentraining "Vom Pfahldorf"
op +32 (0)477/639 635

TOT ZIENS !